۱۳۹۲ تیر ۲۹, شنبه

مرغ پرتقالی

آیا از بوی مرغ هنگام پختن بدتان می آید ؟

آیا حوصله آب پز کردن و آب کش کردن و سپس سرخ کردن مرغ را ندارید؟
آیا به دنبال یک غذای مجلسی اما راحت الپخت هستید؟؟
خوب ! باید بهتون بگم که خوب جایی اومدید

 مرغ پرتقالی تمام فاکتورهای لازم برای لیدی های این مملکت رو داره

کافیه این رسپی رو اجرا کنید:



















مواد لازم : برای دو تکه ران مرغ

ران مرغ  خام: 2 عدد
کره : 25 گرم
آب پرتقال :1/5 لیوان
پیاز : 1 عدد

طرز تهیه :

کره رو میذاریم آب شه
بعد مرغ ها رو توش سرخ میکنیم
کمی که سرخ شدن پیاز رو حلقه حلقه درشت میکنیم و روی مرغ ها میذاریم و تفت میدیم
و بعد از کمی که رنگ پیازها عوض شد از توی ظرف درشون میاریم
آب پرتقال رو روی مرغها میریزیم تا روشون رو بگیره
بعد هم که درب ظرف رو میذاریم روش و میذاریم آروم آروم بپزن و میریم سراغ بقیه کارها
هر از چندی هم سری بهشون میزنیم ببینیم اوضاشون خوبه و راضی ان یا نه!!!
و از بوی خوب پرتقال که توی فضا پیچیده لذت میبریم!!!

خوب
آب پرتقال که غلیظ شد و مرغ ها نرم شده
آماده سرو ئه!!
اونهایی که با غذاهای شیری روحیه شون سازگار نیست میتونن کمی آب لیمو بهش اضافه کنن و لذت ببرن


نوش جــــــــــــــــــــون :)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر