۱۳۹۲ مرداد ۱۹, شنبه

حُمص





حُمص یکی از جالب ترین و خوشمزه ترین دیپ های دنیاست که واسه اونهایی که رژیم لاغری (یکیش
اینجا داره تایپ میکنه) و دستگاه گوارش درب داغونی ((!!!!!دارن میتونه به همراه سبزیجات یه وعده کامل باشه

مواد لازم :

نخود پخته : 1 لیوان
ارده : یک سوم لیوان
سیر : 4 حبه
آب لیمو : 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری
نمک : مقداری


طرز تهیه :

همه مواد رو توی بلندر میریزیم و بلند میکنیم
اگر دیدین حمص تون یه کم زیادی سفت شده از آب نخود بهش اضافه کنید و به غلظت مناسب که رسیدین؛ توی ظرف سرو کنید و تزیین کنید

من حمص رو با فلافل؛ خیار و این چیزا میخورم
میشه با کبه گوشت عربی هم خوردش!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر