۱۳۹۲ تیر ۳۰, یکشنبه

کشک و بادمجون








بعله
ایشون
همین عجقی که مشاهده مینمایید
از دسته عشق های زندگی من به عنوان یک کودک بوده تا همین الان
و خوب این دومین باره که درست کردم و راضی بودم 

مواد لازم :

بادمجان نیم کیلو
کشک : چهار/پنجم یه شیشه کوچیک!!! حالا عکس شیشه هه رو گذاشتم دستتون بیاد
پیاز : 3تا بزرگ
سیر : 4 حبه متوسط
نعناع : به مقدار دلخواه
نمک : ایضا به مقدار دلخواه







طرز تهیه :
خـــــــــــــــــوب، بادمجونها رو پوست میگیریم حلقه حلقه میکنیم نمک میزنیم میذاریم تلخی شون بره
بعد هم میشوریمشون، و سرخشون میکنیم و میذاریم روغنشون بچکه
پیاز رو خورد میکنیم (حلقه حلقه، نگینی  و یا اینکه اگر توی خونباده شما مثل خونباده ما اعضایی زندگی میکنن که از پیاز متنفرن با بلندر بلندشون میکنیم) و میذاریم توی روغن داغ
بعد هم سیرها رو ری ریز و له میکنیم و به پیاز داغ ها اضافه میکنیم
حالا بادمجون ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا این مواد عطر و طعمشون به خورد هم دیگه بره!
بعد با گوشت کوب و یا پشت قاشق یه کمی له میکنیم بادمجونها رو
روی شیشه کشک نوشته بود که باید بذاریم بیست دقیقه بجوشه
من او مقدار کشک رو با آب قاطی کردم و با چنگال زدم به بادمجونها اضافه کردم و باز هم آب روشون ریختم و گذاشتم قل بخورن
و هی هم زدم تا ته نگیره و حین همین هم زدن ها هی له کردم بادمجونها رو
آبشون که تبخیر شد و کشک ها به خورد بادمجونها رفت
نعناع ها رو توی کمی روغنِ داغ هم میزنیم و همونطور که سعی میکنیم روغن نعناع ها اضافه نشن به بادمجونها اضافه شون میکنیم
طعمش رو میچشیم ببینیم نمکش چطوره و اگر کم بود اضافه میکنیم!!
خوب
توی ظرف میکشیم میکنیم و با پیاز داغ و نعناع داغ سروش میکنیم!!


این پیاز داغ های روش خوبیشون اینه قابلیت جدا شدن دارن و دیگه آقای پدر و خواهر جان غُرغُر نمیکنن!!











پ.ن : بعضی ها توی کشک و بادمجون عدس پخته  و گردو هم اضافه میکنن که  خیلی خوشمزه ش میکنه


پ.ن : به نظر من هرچقدر پیاز داغش بیشتر باشه، همونقدر هم خوشمزه تر میشه


نوش جــــــــــــــــــــان



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر