بعله
ایشون
همین عجقی که مشاهده مینمایید
از دسته عشق های زندگی من به عنوان یک کودک
بوده تا همین الان
و خوب این دومین باره که درست کردم و راضی بودم
مواد لازم :
بادمجان نیم کیلو
کشک : چهار/پنجم یه شیشه کوچیک!!! حالا عکس
شیشه هه رو گذاشتم دستتون بیاد
پیاز : 3تا بزرگ
سیر : 4 حبه متوسط
نعناع : به مقدار دلخواه
نمک : ایضا به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
خـــــــــــــــــوب، بادمجونها رو پوست
میگیریم حلقه حلقه میکنیم نمک میزنیم میذاریم تلخی شون بره
بعد هم میشوریمشون، و سرخشون میکنیم و میذاریم
روغنشون بچکه
پیاز رو خورد میکنیم (حلقه حلقه، نگینی و
یا اینکه اگر توی خونباده شما مثل خونباده ما اعضایی زندگی میکنن که از پیاز
متنفرن با بلندر بلندشون میکنیم) و میذاریم توی روغن داغ
بعد هم سیرها رو ری ریز و له میکنیم و به پیاز
داغ ها اضافه میکنیم
حالا بادمجون ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا این مواد عطر و طعمشون به خورد هم دیگه بره!
بعد با گوشت کوب و یا پشت قاشق یه کمی له
میکنیم بادمجونها رو
روی شیشه کشک نوشته بود که باید بذاریم بیست
دقیقه بجوشه
من او مقدار کشک رو با آب قاطی کردم و با چنگال
زدم به بادمجونها اضافه کردم و باز هم آب روشون ریختم و گذاشتم قل بخورن
و هی هم زدم تا ته نگیره و حین همین هم زدن ها
هی له کردم بادمجونها رو
آبشون که تبخیر شد و کشک ها به خورد بادمجونها
رفت
نعناع ها رو توی کمی روغنِ داغ هم میزنیم و
همونطور که سعی میکنیم روغن نعناع ها اضافه نشن به بادمجونها اضافه شون میکنیم
طعمش رو میچشیم ببینیم نمکش چطوره و اگر کم بود
اضافه میکنیم!!
خوب
توی ظرف میکشیم میکنیم و با پیاز داغ و نعناع
داغ سروش میکنیم!!
این پیاز داغ های روش خوبیشون اینه قابلیت جدا
شدن دارن و دیگه آقای پدر و خواهر جان غُرغُر نمیکنن!!

پ.ن : بعضی ها توی کشک و بادمجون عدس
پخته و گردو هم اضافه میکنن که خیلی خوشمزه ش میکنه
پ.ن : به نظر من هرچقدر پیاز داغش بیشتر باشه،
همونقدر هم خوشمزه تر میشه
نوش جــــــــــــــــــــان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر