۱۳۹۲ مرداد ۵, شنبه

سالاد پاستا مخصوص بهاره یی!






ممممممم .. .  به نظر من از سالاد پاستا خوشمزه تر .. هست ها اما خوب واقعا خوشمزه است این . . .
من عادت دارم توی سالاد پاستا مواد زیادی میریزم.. و خوب این ورژن من واسه این سالاد خیلی خوشمزه ست...

مواد لازم :
پاستا : 500 گرم
ذرت شیرین : یک قوطی
خیار شور : 4-5 عدد متوسط
گوجه فرنگی : 3 عدد متوسط
ژامبون : 250 گرم

مواد سُس :
سُس فرانسوی : 3 قاشق غذا خوری
سس مایونز : 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
آب لیمو : 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه:
پاستاها رو طبق دستور روی بسته میپزیم
ذرت ها رو هم که میذاریم بپزن توی آب یه 2 دقیقه
سایز خورد کردن خیارشور ها و گوجه ها و ژامبون ها دست خودتونه
بعد همه مواد رو مخلوط میکنیم
بعد هم مواد سس رو با هم ترکیب میکنیم
من زیاد پر سُس دوست ندارم حالا میزانشون دل بخواهیه
من همیشه فلفل سیاه زیاد میزنم
بعد هم سرو میکنیم

نوش جان


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر