۱۳۹۲ مرداد ۲, چهارشنبه

کباب دیگی




کباب دیگی مخصوص
البته حال نداشتم تزیین کنم :| 


بسیار خوشمزه و راحت برای پخت 

طرز تهیه

یه بسته گوشت چرخ کرده ک حاوی مقدار کمی چربی باشه رو در میاری از فریزر!
بعد یه پیاز بزرگ رو رنده درشت میکنیم(که زیاد آب نندازه)
یه کمی آبشو میگیریم
بعد با گوشت قاطی میکنیم
نمک و فلفل و
۲ قاشق آب سرد میریزیم توش و ورز میدیم
بعد
۲ قاشق زعفرون آب کرده بهش میزنیم که عطرش به همین زعفرونه
ورز میدیم اما نه زیاد، باعث میشه زود گوشت خشک شه ورز دادن
میذاریم
۲ساعت توی یخچال بمونه
بعد توی تابه یه کمی روغن میریزم، خوب پهنش میکنیم توی تابه تا یه لایه
۱-۱.۵ سانتی بشه
میذاریم با شعله ملایم بپزه
که شروع میکنه آب انداختن و کوچیک شدن
یه ورش که پخت اونوریش میکنیم که بپزه


بعد هم یالا J

۱ نظر:

  1. حال نداشتی یا وقتشو نداشتی؟؟؟
    دنبال کار دیگه ای بودی

    پاسخحذف