مهلبیه (مهلبی) نوعی دسر خوشمزه ترکیه ای هست که شباهت
فراوونی با فرنی ما داره.
من اولین بار مهلبیه رو 5 سال پیش خوردم و به حدی خوشمزه ست
که دلم میخواد هرروز بخورم :D
مهلبیه توی دسته پودینگ ها قرار میگیره و میشه اون رو به عنوان سحری, افطاری و یا دسر توی مهمونی ها
سرو کرد.
همیشه خوردنی های جدید رو بار اول کم درست کنید و اگر
خوشتون اومد باز هم درست کنید.
من این مقدار رو میدم که خودتون بعد بسته به تعداد نفراتتون
کم و زیادش کنید!
مواد لازم :
شیر ترجیحا پر چرب : نیم لیتر
آرد برنج : 1 قاشق غذاخوری سر صاف
پودر نشاسته( ترجیحا ذرت) : 1 قاشق غذاخوری سر پر
شکر: نصف لیوان
گلاب : 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
نشاسته و آرد برنج رو توی ظرف الک کنید و شکر رو بهشون
اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید ؛ شیر رو بهش اضافه کنید و باز هم بزنید.
بذاریدش روی شعله متوسط هم بزنید ؛ مواد که گرم شدن شعله رو ملایم کنید و به طور
مداوم هم بزنید.چون توی مواد آرد برنج داریم و آرد برنج سنگینه باید به صورت مداوم
هم بزنید تا ته نگیره.
مایه که غلیظ شد بهش گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد از
روی شعله برش دارید, توی مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید
بعد توی ظرف بکشید و بذارید توی یخچال تا سرد شه و ببنده
بعد با پودر نارگیل و خلال پسته تزیین کنید .
پ.ن : میتونید شکر رو کمتر کنید که کم شیرینی باشه
پ.ن: میتونید بعد از مخلوط کن توش گردوی خورد شده با خلال
پسته یا بادوم بریزید
نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر