۱۳۹۲ مرداد ۷, دوشنبه

حلوای رنگینک




رنگینک یه نمونه دسر هست که با خرما درست میشه
معمولا هسته و کلاهک خرما رو میگیرن و آرد رو توی روغن داغ تفت میدن و بعد رو خرماها که توی ظرف چیده شده میریزن و بعد هم روش داریچین میپاشن.
مامانجون من رنگینک رو یه جور دیگه درست میکنه.
شبهای احیای ماه رمضونه
توی مراسم ها حلوا و خرما و خیلی چیزهای دیگه استفاده میکنن
این یکی یه نمونه خیلی راحت از رنگینکه که یه جورایی هم میتونه مجلسی باشه! مامانجون من اینجوری درستش میکنه حالا نمیدونم چون جمعیت زیاد بوده و اینا یا اینکه کلا سیستمشه!!
خــِـلاصه! این رنگینک میتونه یه مدل خیلی شیک و خوشکل و خوشمزه باشه واسه وقتایی که عجله داریم واسه مراسم یا اینکه مهمون میخواد بیاد  و نمیتونیم حلوا درست کنیم و میخوایم یه چیز جدید عرضه کنیم. واسه همین من اسمش رو گذاشتم حلوای رنگینک!

مواد لازم :
خرما : نیم کیلو
روغن : نصف لیوان
آرد : کمی کمتر از نصف لیوان
خلال/پودر پسته و پودر نارگیل و پودر دارچین هم به مقدار دلخواه!

طرز تهیه:
خرماها رو هسته و کلاهکشون رو بگیرید، بعد توی یه قابلمه روغن رو بذارید داغ شه بعد آرد رو بریزید توش و خوب هم بزنید تا آرد بوی خامی ش بره  و رنگش عوض شه. خرماها رو توش میریزیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شن بعد با پشت قاشق له شون کنید! اگر مقدار زیاد بود با گوشت کوب خوب بکوبید تا له شه!

 . :)بعد توی ظرف بکشید و روش دارچین بریزید و تزیینش کنید



من یه مدل حلوای خرما هم بلدم که حسش که اومد مینویسمش



پ.ن : رنگینک رو میشه با رُطَب هم درست کرد که واسه ورژن اصلیش خیلی خوشمزه ست!!
پ.ن : رُطَب یه مرحله قبل از خرماست!!!


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر