۱۳۹۲ مرداد ۳, پنجشنبه

آلبالو پُلو






رسپی : برای 4-5 نفر

نیم کیلو آلبالو رو هسته میگیری ، یک لیوان شکر میزنی بهشون و میذاری یک ساعت توی یخچال بمونن، بعد یک لیوان آب میریزی توش، میذاری روی گاز تا جوش بخوره، کف روش رو میگیری، 
جوش ک خورد یه کم، از صافی ردش میکنی ک آبش تخلیه شه، اما آب رو نگه میداری لازمت میشه
میذاری آلبالو ها سرد شن،
کوفته ریزه دلبخواهیه، من حدود ۲۵۰ گرم گوشت و یه دونه پیاز رنده شده رو، با هم قاطی کردم یه کم فلفل سیاه و قرمزو ادویه و زردچوبه و آرد نخودچی و آرد سوخاری زدم بهش و دارچین
خوب ورز دادم بعد ریز ریز کردم ، بعد توی خیلی کم روغن سرخ کردم، سرخ ک شدن، یه لیوان از آب آلبالوها قاطیشون کردم و گذاشتم قل بخورن
بعد کوفته ها رو جدا کردم گذاشتم سرد شن




،
واسه برنجشم ک مثه همه پلوها آبکشش میکنی، یه کمشو میریزی کف قابلمه، اول کوفته ها و بعد آلبالوها رو روش میریزی، بعد بقیه برنج رو و میذارم دم بکشه

وقتی دم کشید، یه کم از آب آلبالو رو میریزی روش و قاطیش میکنیم


بقیه آب آلبالوها هم میشه شربت خوشمزه واسه بعدا
:D




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر