رسپی
: برای 4-5 نفر
نیم
کیلو آلبالو رو هسته میگیری ، یک لیوان شکر میزنی بهشون و میذاری یک ساعت توی
یخچال بمونن، بعد یک لیوان آب میریزی توش، میذاری روی گاز تا جوش بخوره، کف روش رو
میگیری،
جوش
ک خورد یه کم، از صافی ردش میکنی ک آبش تخلیه شه، اما آب رو نگه میداری لازمت میشه
میذاری
آلبالو ها سرد شن،
کوفته
ریزه دلبخواهیه، من حدود ۲۵۰ گرم گوشت و یه دونه پیاز رنده شده رو، با هم
قاطی کردم یه کم فلفل سیاه و قرمزو ادویه و زردچوبه و آرد نخودچی و آرد سوخاری زدم
بهش و دارچین
خوب
ورز دادم بعد ریز ریز کردم ، بعد توی خیلی کم روغن سرخ کردم، سرخ ک شدن، یه لیوان
از آب آلبالوها قاطیشون کردم و گذاشتم قل بخورن
بعد
کوفته ها رو جدا کردم گذاشتم سرد شن
،
واسه برنجشم ک مثه همه پلوها آبکشش میکنی، یه کمشو میریزی کف
قابلمه، اول کوفته ها و بعد آلبالوها رو روش میریزی، بعد بقیه برنج رو و میذارم دم
بکشه
وقتی دم کشید، یه کم از آب آلبالو رو میریزی روش و قاطیش میکنیم
بقیه آب آلبالوها هم میشه شربت خوشمزه واسه بعدا
:D
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر