در خواص سیر هیچ
شک و شبه ای نیست.. همه مون میدونیم که چقدر خاصیت داره و چقدر مفیده
اما یکی از
چیزهایی که توی غذاها؛ عطر و طعمشون تاثیر خیلی زیادی داره هم هست!
معمولا توی
غذاهامون از سیر خام استفاده میکنیم تا هم خاصیتی به غذامون اضافه بشه هم عطر و
طعم فوق العاده
یکی از چیزهایی
که خیلی کاربرد داره توی آشپزی پودر سیره
میتونیم توی
سالادها استفاده ش کنیم؛ توی سوسیس خونگی حتی استفاده کنیم
حتی اونهایی که
توی خونه شون اعضایی رو دارن که از سیر درسته و اینا بدشون میاد! میتونن کلک بزنن
و از پودرش استفاده کنن
برای این کار من
حدود یک کیلو سیر رو توی یه ظرف پر از آب گذاشتم و گذاشتم یه کمی نرم شن
بعد پوستشون
گرفتم و شستمشون و چیپسیشون کردم
این چیپسی کردن
رو حتما با دستکش انجام بدین واگرنه اون انگشتی تون که یه ساعت با سیرها در تماس
بوده یه 6 ساعتی میسوزه! شدیـــــــــــد!
واسه همین نصفشون
رو که چیپسی کردم گذاشتم کنار دستم رو شستم و بعد با دستکش ادامه دادم
کار رو
بعد توی یه سینی
بزرگ کاغذ روغنی پهن کردم و گذاشتمشون توی آفتاب عالم تابِ اهواز!!! تا اینکه
خشک
شدن
بعد هم با آسیاب
آسیابشون کردم
و J
توی یه شیشه در
بسته ریختم
Use Well
:D
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر