۱۳۹۲ مرداد ۲۰, یکشنبه

پودر سیر





در خواص سیر هیچ شک و شبه ای نیست.. همه مون میدونیم که چقدر خاصیت داره و چقدر مفیده
اما یکی از چیزهایی که توی غذاها؛ عطر و طعمشون تاثیر خیلی زیادی داره هم هست!
معمولا توی غذاهامون از سیر خام استفاده میکنیم تا هم خاصیتی به غذامون اضافه بشه هم عطر و طعم فوق العاده
یکی از چیزهایی که خیلی کاربرد داره توی آشپزی پودر سیره
میتونیم توی سالادها استفاده ش کنیم؛ توی سوسیس خونگی حتی استفاده کنیم
حتی اونهایی که توی خونه شون اعضایی رو دارن که از سیر درسته و اینا بدشون میاد! میتونن کلک بزنن و از پودرش استفاده کنن

برای این کار من حدود یک کیلو سیر رو توی یه ظرف پر از آب گذاشتم و گذاشتم یه کمی نرم شن
بعد پوستشون گرفتم و شستمشون و چیپسیشون کردم
این چیپسی کردن رو حتما با دستکش انجام بدین واگرنه اون انگشتی تون که یه ساعت با سیرها در تماس بوده یه 6 ساعتی میسوزه! شدیـــــــــــد!
واسه همین نصفشون رو که چیپسی کردم گذاشتم کنار دستم رو شستم و بعد با دستکش ادامه دادم 
کار رو



بعد توی یه سینی بزرگ کاغذ روغنی پهن کردم و گذاشتمشون توی آفتاب عالم تابِ اهواز!!! تا اینکه 

خشک شدن
بعد هم با آسیاب آسیابشون کردم

 و  J
توی یه شیشه در بسته ریختم

Use Well




 :D

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر