۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

رولت خرما





اولین باری که رولت خرما خوردم رو خوب یادمه! اصلا شبیه چیزی که میبینید نبود!! خرمای رول شده بود !! همین
بعدها خودم بهش پودر نارگیل و پسته یا گردو اضافه میکردم یا دارچین و اینا!!
طیبه عزیز توی رولتش از آرد و روغن استفاده کرد که من هم امتحانش کردم J
خیلی خوشکل شد!!
البته نمیخواستم درست کنم چونکه همش رو خودم میخورم اما خوب خرماهامون داشتن ترش میشدن واسه همین تصمیم گرفتم رولتشون کنم
مواد لازم ویژه مهمانی :
خرما: 2کیلو
آرد سفید : 1 لیوان
روغن : 2 قاشق
پودر پسته و نارگیل و یا گردو هم به خودتون بستگی داره!

آرد رو روی حرارت قرار بدید و مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره؛ کره و روغن رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و بذارید خنک شه
خرماها رو هسته بگیر ید یه کمی با دستتون ورز بدید و
اگر مثل من خرماهاتون یه کمی خشک شده بود یه کم روغن بهش اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا گرم شه و روغن به خوردش بره! بعد یه تیکه کاغذ روغنی رو پهن کنید و خرما داغ ها رو روش با وردنه ای که با روغن چرب کردید پهن کنید
خوب حالا مخلوط آرد و روغن رو روی خرماها پهن کنید و اینکه زیاد به لبه ها نزدیک نشید
من نصف رو پودر پسته و اون یکی نصف ش رو پودر نارگیل پاشیدم و بعد رول کردم
بعضی ها رول هاشون رو مثل سوئیس رول کپل میگیرن اما من دوست دارم این سایزی باشه واسه همین هر رولی که میپیجونم فشارش میدم و بعد بقیه ش رو رول میکنم

گذاشتم سرد شه توی یخچال
بعد با کارد اره ای اسلایس اسلایسش کردم
واسه هر برش کارد رو چرب کنید

نوش جان

J



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر