اولین باری که
رولت خرما خوردم رو خوب یادمه! اصلا شبیه چیزی که میبینید نبود!! خرمای رول شده
بود !! همین
بعدها خودم بهش
پودر نارگیل و پسته یا گردو اضافه میکردم یا دارچین و اینا!!
طیبه عزیز توی
رولتش از آرد و روغن استفاده کرد که من هم امتحانش کردم J
خیلی خوشکل شد!!
البته نمیخواستم
درست کنم چونکه همش رو خودم میخورم اما خوب خرماهامون داشتن ترش میشدن واسه همین
تصمیم گرفتم رولتشون کنم
مواد لازم ویژه
مهمانی :
خرما: 2کیلو
آرد سفید : 1 لیوان
روغن : 2 قاشق
پودر پسته و
نارگیل و یا گردو هم به خودتون بستگی داره!
آرد رو روی حرارت
قرار بدید و مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره؛ کره و روغن رو بهش اضافه کنید و هم
بزنید و بذارید خنک شه
خرماها رو هسته
بگیر ید یه کمی با دستتون ورز بدید و
اگر مثل من خرماهاتون
یه کمی خشک شده بود یه کم روغن بهش اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا گرم شه و
روغن به خوردش بره! بعد یه تیکه کاغذ روغنی رو پهن کنید و خرما داغ ها رو روش با
وردنه ای که با روغن چرب کردید پهن کنید
خوب حالا مخلوط
آرد و روغن رو روی خرماها پهن کنید و اینکه زیاد به لبه ها نزدیک نشید
من نصف رو پودر
پسته و اون یکی نصف ش رو پودر نارگیل پاشیدم و بعد رول کردم
بعضی ها رول
هاشون رو مثل سوئیس رول کپل میگیرن اما من دوست دارم این سایزی باشه واسه همین هر
رولی که میپیجونم فشارش میدم و بعد بقیه ش رو رول میکنم
گذاشتم سرد شه
توی یخچال
بعد با کارد اره
ای اسلایس اسلایسش کردم
واسه هر برش کارد
رو چرب کنید
نوش جان
J
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر