۱۳۹۲ مرداد ۲۲, سه‌شنبه

آبگوشت (دیزی )



آبگوشت که معرف حضور همه هست! دیروز هوس کرده بودم شدید!! ساعت 8 صبح بود و وقت داشتم واسه درست کردنش پس عزمم رو جزم! کردم و همه مواد رو آماده کردم و شروع کردم
واقعا خوشمزه شده بود ؛ همه تعریف کردن


مواد لازم  برای 4 نفر:



گوشت ران گوسفند : 250 گرم
گوجه فرنگی قرمز خوش رنگ بزرگ : 2 عدد
سیب زمینی کوچک : 3 عدد
بادمجان : 1 عدد بزرگ
پیاز : 4 عدد متوسط
نخود : 1 فنجان
لوبیا سفید : 1 فنجان
آب : 3 لیتر
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری


ادویه ها :
 ادویه خورشتی؛ دارچین؛ نمک ؛ فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودر لیمو عمانی



طرز تهیه:


از شب قبل لوبیا ها و نخودها رو بذارید بخیسن و صبح با آب بپزیدشون
من از کنسرو نخود استفاده کردم تجربه خوبی بود.

برای شروع پیازها رو نگینی خورد کنید  و بذارید یه کم طلایی بشن؛ بعد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید و ادویه جز نمک بزنید گوجه ها رو نگینی خورد کنید و به مواد اضافه کنید و بذارید که نرم شن گوجه ها بعد یک لیوان از آب رو با رب  گوجه ها هم بزنید و اضافه کنید و بقیه آب رو هم بریزید توشون

یه کمی که گذشت؛ حدود 5 دقیقه، نخود و لوبیا ها رو اضافه کنید.
خوب بذارید حدود یک ساعت و نیم بگذره بعد سیب زمینی ها رو پوست بگیرید یا اگر پوست نازکی دارن خوب بشورید و با پوست بذارید توی آبگوشت و بادمجون رو هم به همین ترتیب ، من بادمجون رو خوب شستم و راه راه پوست گرفتم 



   .واسه خوکشل شدنش و حلقه حلقه کردم و گذاشتم توش
دیگه همین!! بذارید حدود یک ساعت و نیم دیگه جا بیفته، نمک و لیمو عمانی بزنید و یه کم دیگه قل بخوره؛ آماده ست!




نــــــــــــــــــــــــوش جان



پ.ن : مقدار ادویه ها که به ذائقه خودتون بستگی داره

پ.ن : این مقدار برای 4 نفر جواب داد

.پ.ن : من از همون اول آب رو زیاد ریختم که بعد نخواد دوباره آب بریزم و طعم گوشتش گرفته بشه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر